Osteopatia

Osteopatia2019-08-16T08:10:56+00:00

L’Osteopatia té com a objectiu trobar la Salut, recuperant l’equilibri normal de la forma i funció dels diferents sistemes corporals, tenint en compte la Globalitat de l’individu.
A Espai Terapèutic tractem manualment les disfuncions del cos i deixa actuar a la Naturalesa, promovent la reactivació dels mecanismes d’autoregulació i defensa propis de l’organisme. Utilitza diferents tècniques de normalització per a actuar sobre la causa i no sobre el símptoma, tenint en compte les lleis fisiològiques, neurològiques i biomecàniques en el complex anatòmic del cos.
El Dr. Still 1828-1917), creador de l’Osteopatia, va dir que el moviment és vida. L’osteòpata utilitza diferents tècniques estructurals, viscerals i cranials amb l’objectiu de recuperar la mobilitat en ossos, músculs, articulacions, òrgans i vísceres, així com en les estructures cranials per a tractar les diferents disfuncions i patologies. És d’elecció de l’osteòpata poder combinar tècniques d’aquests diferents camps en un mateix tractament, basant-se en el fet que tots els sistemes del cos estan interrelacionats i treballen com una Unitat, és una medicina holística.

Tractaments

Pediatria

Go to Top